Haber

Fatih Tezcan cezaevinden görüntülü mesaj gönderdi! Kılıçdaroğlu’nun avukatı iddiaların ardından harekete geçti

Farklı mahkemelerde yargılanan ve “Atatürk’ün anısına hakaret” ve “terörle mücadelede görev alan kişileri hedef gösterme” suçlarından ceza alan Fatih Tezcan, 9 ay sonra cezaevinden paylaştığı görüntüyle ortaya çıktı.

“9 AYDIR ÇOCUKLARIMDAN AYIK KALDIM”

Tezcan videoda, “Bu halde 9 aylık sessizliğimi bozmak zorundayım. Bugün anne babalar Kemal Kılıçdaroğlu için yine meydanlarda üzülmesinler. Çocukları dilediği gibi tweet atabilecek. Sabrım var.” Ben kendisine bir soru soruyorum Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ’15 Temmuz’da korkup kaçtınız’ dediniz. Cumhurbaşkanımızın kaçmadığına ben şahit oldum. Ben bu yalana cevap verdim Ey Kemal Kılıçdaroğlu. 9 aydır çocuklarımdan ayrı kaldım. Çünkü senin gibi birine cevap verdiğim için AİHM kurallarına bile aykırı olarak cezaevindeyim.”

KILIÇDAROĞLU’NUN AVUKATI HAREKETE GEÇTİ

Tezcan’ın yasağa rağmen cezaevinden paylaştığı video mesajı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ortaya attığı iddialar büyük tartışma yaratırken, olay Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’i de harekete geçirdi.

“BU ADAM VİDEO PAYLAŞABİLİR Kİ DİYE İYİ YAPAMAZ”

Odatv’ye konuşan Çelik, “Bu adama cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Aslında şu anda gereğini yapıyorum. Hata yaptığı için tekrar cezalandırılmasını sağlayacağım. İftira ve hakaret ediyor. hatta cezaevi çalışanı hakkında suç duyurusunda bulunacak.Görüntü paylaşma şansı yok.Bu adamın kendisi de iyi durumda değil.Bu adam çocuk kaçırmadan, tehditten… O kadar çok sabıka kaydı var.Uygun bir Bununla ilgili durum değerlendirmesi yapılamaz. Durumu iyi olmayan kişilerle böyle bir görüşme yapılması mümkün değildir. Yapacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu